Kontakt

Ring eller skriv alle ugedage til Event- og Cruisemanager Jens Minor Hansen

Lad os sammen tale om dine drømme

Der kan både forespørges på e-mail eller på telefon, da hver tur og opgave skal arrangeres individuelt. Destination, forplejning, antal gæster, antal sømil samt særlige ønsker skal alt tages i betragtning, så gæstens ønsker og drømme samt forventninger er så afstemt og præcist aftalt, som det er muligt.

Vores mål og ønske er til enhver tid at overgå vores gæsters forventninger, så vi sikrer en fantastisk oplevelse for alle deltagere.

Ingen aftale eller reservation er bindende fra vores side før enten et depositum på 10.000 kr. eller hele aftalebeløbet senest 28 dage før planlagt afgang er modtaget.

Skibet tilbyder både MobilePay samt har kortterminal, der modtager nationale- og internationale kreditkort til de tilfælde, hvor der ønskes yderligere forplejning (f.eks. fra vinkælderen) eller at forlænge charteret, hvis det er muligt.

Liberty Cruise er et binavn til driftsselskabet Penhouse Nordic, der har dansk CVR nr. 26724589, og adresse: Charlottenlund Stationsplads 2, 2920 Charlottenlund.

Skibets placering

Skibets placering i Tuborg Havn er plads 7209. Den finder du oppe i det nordøstlige hjørne af yderbassinet. Der kan ikke parkeres på havnen, men vi henviser til shopping centret Waterfront, der ligger 500 meter fra skibet. Dog kan der køres ud til skibet hvis der skal afleveres personer eller bagage efter forudgående aftale. Skibets besætning kan sænke pullerten, der hindrer fri adgang via en App. Du henter kortet over havnen her.

Betaling og afbestilling

Indbetalinger kan ske til:

Danske Bank, konto 1471 0011636527 og IBAN DK3630000011636527.

Vores Code of Conduct fremsendes, kan ses her på siden som pdf, og denne bedes accepteret ved bookning.

Code of Conduct

Afbestillingsbetingelser i tilfælde af uegnet vejr ses også her på siden som en pdf.

Se afbestillingsbetingelser her

Der kan ikke arrangeres møder på havet med andre skibe uden forudgående aftale med Kaptajnen herunder med mindre motorbåde, der skal byde på hastighedsoplevelser eller vandlege.

Der må ikke inviteres andre end det oprindelige selskab ombord i havne uden forudgående aftale med Kaptajnen.