Alle vores menuer tilberedes ud fra sæsonens friske råvarer og skibets kok tilpasser maden efter gæsternes ønsker. Dette aftales i detaljer inden turen. Er der særlige ønsker eller allergier er det intet problem. Det er blot vigtigt, at det også aftales inden afgang og medtages i aftalegrundlaget. Nedenfor billeder blot til inspiration, da stort set alt er muligt. Kun pladsen samt tiden kan sætte grænser.
Vi har i år valgt at opgradere vores vinkort til at være det bedste af det bedste. Det hele skal passe sammen. Skib, mad, stemning og naturligvis drikkevarerne. Finder du ikke lige det, som du drømmer om, så løser vi også det på bedste måde.
Rosé, 2021, Lanquedoc, Frankrig
Pinot Noir Blanc Rose, 2019, USA
Rosé, Domaines Ott 2020, Côtes de Provence, Bandol, Frankrig
Sauvignon Blanc 2021, New Zealand
Chardonnay Red Shoulder Ranch 2019, Napa Valley, USA
Meursault `veilles Vignes´, 2019, Bourgogne, Frankrig
Fat and Gutsy 2019, Australien
Las Alturas, Pinot Noir, 2019, Californien, USA
Flor De Pingus, 2011, Ribera Del Duero, Spanien
Flor De Pingus, 2020, Ribera Del Duero, Spanien
Cava Extra Brut,Gran Reserva Josep Valls 2018, Spanien
Brut Champagne, Frankrig
Brut Champagne 2015, Frankrig
2017, Portugal
2003, Portugal
2000, Portugal
Som et alternativ til skibets vinkælder tilbydes skibets vin menu. Den koster 400 kr. pr. kuvert, og består af en hvid, en rosé, en rød og en mousserende vin. Spørg gerne hvilke, da de skifter efter sæson og gode indkøb.
Skibet byder på almindelige pilsnerøl, kaffe, te, kildevand, Pellegrino samt almindelige sodavand (både med og uden sukker).
I tilfælde af, at gæster ønsker selv at medbringe drikke- og madvarer, skal disse på forhånd godkendes og medtages på aftale dokumentet. Se under priser når det gælder kuvert- og proppenge.
Der må ikke medbringes, samt tilbydes ikke, drikkevarer med en alkoholprocent over 20% samt såkaldte shots uanset alkoholprocent.